Cautare

1452 de rezultate pentru "antena 1 pitesti" (3.79 secunde)
Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi luat mita de peste 140 de ori.
Nascuta in Pitesti, in varsta de 42 de ani, Teo Trandafir a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Sectia araba-engleza. De-a lungul timpului a lucrat la Tele 7 ABC, Antena 1, Pro TV sau Romantica.
Victor Ponta, la Antena 3 Principalele declaratii ale lui Victor Ponta despre situatia economica a Romaniei: ... • 1 martie este o zi speciala pentru 240.000 de profesori. ... Vestea buna e ca s-a dat castigatorul pentru studiul de fezabilitate la Pitesti-Sibiu.
Antena 3: ... Actorul Sebastian Papaiani s-a nascut la 25 august 1936, la Pitesti. Si-a petrecut copilaria, dupa cum declara intr-un interviu:
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Antena 3 a abandonat repede proiectul. ... Altfel, semnaturile sunt lovite de nulitate - degeaba se lauda Antena 3 cu zeci de mii de semnaturi.
ANTENA 3, LA SPA Care-i problema voastra? ... Antena 3 a intrat intr-o faza isterica. Din panica profesionala. Nu e cazul inca sa se rupa in figuri de cutu al democratiei, a patra putere in stat si alte clisee.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. ... Glontul a trecut la 1 mm de carotida.
1. ... Exact in emisiunea de la Antena 3 din 8 martie 2018, in care isi prezenta propriul sondaj, Marius Pieleanu de la Avangarde a facut insa o precizare extrem de importanta pentru analiza noastra:
Presa a relatat ca, in 2005, la un eveniment de bilant al Politiei, o jurnalista de la Antena 1 l-a intrebat pe Traian Basescu cum i se pare Politia romana in mandatul sau de sef al statului.
LINISTE De dimineata, am deschis televizorul si a aparut Udrea pe bicicleta iar Antena 3 i-a pus microfonul in gura.
El va fi, de la 1 octombrie, Director de Creatie (Creative Director) pe Mediafax Group. ... In 2003 a plecat la Antena 1, pentru a prezenta principala editie a Observatorului.
Astazi, 2 aprilie 2013, incepand cu ora 21:30, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, participa la emisiunea "Sinteza zilei" moderata de Mihai Gadea, la Antena 3. ... ' "120 de ani de social-democratie in Romania" este tema emisiunii "Sinteza zilei" la care voi participa in aceasta seara la Antena 3'.
Realizatorul de la Antena 3 a declarat razboi retelei de socializare Facebook, dupa ce administratorii site-ului i-au blocat contul. ... Cred ca-l inchid", a spus Mircea Badea la Antena 3.
Totul a iesit la iveala si emisiunea iComedy a fost interzisa pe post, desi Mihai Bendeac are inca un contract cu Antena 1.
Totul a iesit la iveala si emisiunea iComedy a fost interzisa pe post, desi Mihai Bendeac are inca un contract cu Antena 1.
Marti seara in direct la Antena 1 de pe National Arena nationala Romaniei intalneste reprezentativa "portocalei mecanice " , Olanda . Meciul este unul crucial pentru echipa lui Piti , cu o victorie Romania poate obtine locul 1 si se poate califica direct la Rio !
Printre proiectele la care lucreaza in prezent se numara un reactor nuclear extrem de sigur, o antena care ar putea revolutiona comunicatiile wireless dar si o metoda radicala de lupta cu malaria:
Dan Capatos, prezentatorul emisiunii "Un show pacatos" de la Antena 1, si-a achizitionat recent un bolid de 100.000 de euro!
google-analytics.com